Sådan opretholder du en sund livsstil

Hvis man gerne vil holde sin krop både sund og i form, er det ikke nok bare at fokusere på træningen. Man skal også sørge for at have en sund og balanceret diæt. Det betyder, at man skal skære voldsomt ned på alkohol og mad med meget sukker, og i øvrigt være varsom med, hvor meget kød og kulhydrater man indtager. Grønsager skal til gengæld optage størstedelen af indkøbskurven. Det er kvaliteten af ens mad, der sætter grænserne for, hvor effektiv ens træning vil være.

Stort udvalg af frugtjuice at udforske

Mange der hører udtrykket ’grønsagsdiæt’ får billeder af kedeligt, ensformigt mad, som det er umuligt at nyde. Man tænker sikkert på de færdiglavede grønsagskure, der lover lynhurtigt vægttab, hvis man kan udholde at spise dem. Sådan er virkeligheden ikke, da der er et væld af forskellige retter, man kan lave af grønt, lige fra ristede grønsager, suppe, salater, til juice.

Særligt juice er i fokus her, fordi de især er den drink, der beviser, at grøntbaseret ernæring sagtens kan være lige så lækkert som slik og sukker. Hvem har ikke prøvet at smage en bid saftig ananas, eller stukket tænderne i et nyplukket æble? Den friskhed og saftighed kan overføres til juicen, så ens sunde livsstil bliver ren nydelse.

Tag for eksempel en af de klassiske juices, lavet med gulerødder, æbler, ingefær og lime. Eller prøv en grønsagsjuice, som kan indeholde alt lige fra rødbeder, agurker og gulerødder, til spinat, broccoli og pastinakker.

De behøver heller ikke at købe dem i en butik: køb i stedet grønsagerne for sig, og pres dem hjemmefra. Så vil smagen være ekstra frisk og naturlig, fordi den vil være nylavet. Der er utallige opskrifter på forskellige slags juice, så det er bare om at finde nogle af dem, enten på internettet eller i en opskriftsbog, og så ellers gå i gang.

Skjul lugten af sved med Hugo Boss

Når man træner, er der selvfølgelig også lugten at tænke på. De færreste holder af lugten af sved, og mange vælger derfor at maskere det, for eksempel ved hjælp af parfume.

Her er Hugo Boss måske noget for dig. Denne mandeparfume er specielt velegnet til dette formål, da den har et højt bundniveau, der effektivt maskerer lugten af sved. Parfumens lugt er frisk og rolig, og virker dermed ikke overvældende, når man møder folk i byen. Endnu en fordel ved Hugo Boss er, at den er billig – den er derfor et oplagt valg for dig, der gerne vil motionere uden at gå på kompromis med hverken pengepungen eller sociallivet.

Eller prøv den klassisk parfume fra Calvin Klein

Det kan dog også godt være, at du mere hælder til en af de mange duftserier fra Calvin Klein. Dette mærke har unisex-parfumer, hvilket gør den til en af de få parfumemærker, der nydes både af mænd og af kvinder. Der er dog mange forskellige variationer, så du rådes til at overveje, hvad der passer bedst til dig. Klik her for et udvalg af Calvin Klein, en af verdens bedste parfumer.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *