Sådan kommer du i gang med gode motionsvaner

Mange danskere har en drøm om at starte gode motionsvaner, der kan sikre en god sundhed i lang tid. Men det er ofte sværere at starte nogle gode vaner end vil regner med. Det er ofte nemt at komme i gang, men efter et par uger mister mange motivationen. I denne artikel har vi derfor samlet et par gode råd til, hvordan du kommer i gang med gode motionsvaner og ikke mindst holder dem ved lige.

Find en god træningsmakker

Det første tip til, hvordan du kommer i gang med gode motionsvaner, og holder dem ved lige, er ved at finde en god træningsmakker. En god træningsmakker er vigtig for at gøre træningen lidt sjovere og så skal der ofte lidt ekstra til for at skippe træningen, når der skal meldes af bud til en træningsmakker.En træningsmakker er ligeledes en god idé, for at få det bedste ud af træningen. Det skyldes at vi ofte presser os selv lidt ekstra, når vi træner sammen med andre. En træningsmakker er derfor en god idé på flere forskellige måder.

Sæt et mål

Når du skal i gang med at lave nogle gode vaner for dig selv, er det afgørende at du har sat et mål for din træning. Når du sætter et mål for træningen, tænker du over, hvad du egentlig vil opnå med træningen.Det er vigtigt, at du ved hvad du gerne vil opnå med din træning for at holde motivationen oppe. Hvis du ikke har et rigtigt mål med træningen, er det ofte sværere at være motiveret, fordi du dermed ikke ved, hvorfor du egentlig er begyndt at træne.Et mål for din træning kan fx være at kunne løbe en bestemt distance, løfte et bestemt antal kilo eller kunne gennemføre et bestemt cykelløb.At sætte et mål har vist sig at være en af de mest effektive måder, at opnå det vi gerne vil på. Når vi har et mål at gå efter, arbejder vi meget mere målrettet. Ligesom hvis du på din arbejdsplads har et bestemt mål, med det du laver, som fx at blive bedre til forhandlingsteknik, er et mål for din træning en god måde at gøre din træning mere motiveret på.

Hold øje med din træning via træningsapplikationer

Når du har sat et mål for din træning, og dermed ved hvad du går efter, er næste skridt at holde øje med din træning. Det kan du gøre via en træningsapplikation til din smartphone. Der findes mange forskellige træningsapplikationer, hvori du kan tracke din træning og dermed holde øje med dine træningspas.På den måde kan du løbende holde øje med, hvor ofte du får trænet og ligeledes hvordan du forbedrer dig undervejs. Når du kan holde øje med dine forbedringer undervejs, giver det lidt ekstra motivation, og det er derfor en god måde at holde din træning oppe på.Hvis du kigger på din mobil, kan du sikkert finde mange forskellige træningsapplikationer, som du kan bruge til at tracke din træning. Det kræver selvfølgelig at din mobil er i god stand herunder at GPS på din mobil virker. Hvis du har problemer med din smartphone, er der heldigvis gode muligheder for blandt andet at finde iPhone reparation rundt omkring i landet.

Boost din motivation med en sportsrejse

Det sidste tip til, at få lidt ekstra motivation til din træning, er ved at tage på sportsrejse. En motionsrejse er en fantastisk måde at booste din motivation, fordi du på den måde får nogle fantastiske oplevelser, samtidig med at du får dyrket en masse motion.Du kan tage på mange forskellige sportsrejser, alt efter hvilken slags sport du godt kan lide at dyrke. Du kan fx tage på cykel- eller vandretur til Harzen, der er kendt for at have nogle flotte landskaber at cykle eller gå rundt i.Uanset hvilken slags motion du dyrker, kan du garanteret finde en destination, hvor du får mulighed for at dyrke din motion på en spændende måde. Du kan blandt andet finde mange steder, hvor der tilbydes kurser eller speciel træning inden for forskellige sportsgrene.En rejse koster selvfølgelig lidt penge, og det lyder måske som en dyr måde at komme i gang med gode motionsvaner på. Men da en rejse er en fantastisk måde at booste din motivation på, er det det hele værd. Når du tager ud og rejse får du samtidig nogle unikke oplevelser, som du kan tage med dig hjem.Hvis du ikke har de nødvendige penge til en motionsrejse lige nu, kan du overveje at tage et privatlån, så du kan tage ud på dit livs næste rejse. En sportsrejse er en investering i dig selv og det er derfor værd at få styr på rejsebudgettet, så du får alt det du gerne vil opleve med og dermed booster din motivation til at grundlægge nogle gode motionsvaner.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *