Live odds på fodbold – sådan kommer du i gang

Er du oddser og/eller helt pjattet med fodbold? Så er live odds måske noget for dig. Modsat pre-match væddemål er live odds en mulighed for at placere et væddemål, mens en given kamp stadig er i gang! Derudover har du mange muligheder for at vædde, idet der hele tiden kommer nye typer af bets: Hvem scorer det næste mål? Bliver der uddelt gule kort? Hvem får det næste frispark? Hvem vinder kampen? Hvad bliver resultatet? Og så videre. Alt imens du sidder i sofaen og ser kampen live. Eller via telefonen mens du er på farten – eller endda inde og se kampen live. Det er blandt fordelene ved at være livebetter – og er også med til at give dét at være oddser lidt mere spænding.

Til at begynde med…

Til en start er det rart at stifte bekendtskab med de mange danske bookmakere, der er på nettet – se for eksempel nordicbet.dk live odds. De udbyder alle et væld af forskellige spil i forskellige sportsgrene – og herunder altså også fodbold – som man kan placere mangt et væddemål på. Det drejer sig om at finde den (eller de) bookmaker, der bedst dækker ens behov.Når man har fundet den bookmaker, man vil spille hos, skal man have oprettet en spillekonto (med penge på kontoen), hvilket foregår via en computer og fra bookmakerens hjemmeside. Her skal man finde et link, hvorfra man kan oprette en konto – og så blot følge trinene, der kommer. Herefter er man klar til at bette. Vil man spille med fra mobilen, kræver det blot en internetforbindelse på telefonen, en app fra den pågældende bookmaker samt en dertil allerede oprettet spillekonto. Det er så her, det begynder at blive rigtig smart at live oddse, idet du kan have ”spillemaskinen” med dig overalt. På den måde slipper du for ærgelser over at skulle gå glip at spil, fordi du ikke lige kom i nærheden af en computer, før kampen var forbi. Sagt med andre ord er det en meget fleksibel mulighed for at spille.Mobil betting bliver af den grund også mere og mere populær, og flere og flere bookmakere tilbyder efterhånden denne mulighed.

Hvad skal jeg spille?

Som før nævnt giver live odds et hav af muligheder for væddemål, man kan deltage i. Modsat den gode gammeldags tipskupon, der blev udfyldt med 1, X og 2 på et stykke papir i den lokale kiosk. Her var spil- og gevinstmulighederne meget begrænsede. I dag – med odds på nettet, og hermed live odds – handler det om at gå ind på bookmakerens hjemmeside, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik. Et overblik over de forskellige sportsgrene, bookmakeren har livebets på. Et overblik over, hvilke kampe/begivenheder der er i gang lige nu. Og ikke mindst hvilke bets man kan spille på. Derudover er der også langt større muligheder for gevinster, og det er da værd at tage med.Kort sagt er live odds nemt og bekvemt – og en rigtig god løsning for den travle, men ivrige oddser.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *