Få motionen og hyg med dit barn samtidig

Når man som vordende forældre skal til at vælge udstyr til sin kommende baby og dagligdagslivet med sådan en lille størrelse, er der rigtig mange situationer og løsninger, som man skal overveje, hvordan man vil have til at fungere. Man skal blandt andet tage stilling til transport og forskellige situationer, hvor man skal transportere sin baby rundt, og her kan man med fordel overveje at finde en løsning, der tillader én at dyrke den ugentlige, eller måske endda daglige, motion samtidig. Her er fastvikler nemlig blevet utrolig populære og moderne i de senere år. For på denne måde kan man være sammen med sin baby, mens man bevæger sig rundt og løber ærinder, eller mens man går en lang tur og motionerer – og så er det bare at komme i gang med fastviklerne. Det er bestemt en mulighed, der er værd at afprøve og at overveje, og særligt hvis man ikke har forsøgt sig med fastvikler førhen.

Brug fastvikler og hold armene fri, mens du tager dig af din baby

For det første er fastvikler en utrolig sund og god måde at transportere sit barn rundt på, fordi man er opmærksom på at binde sit barn ergonomisk korrekt, og man på denne måde både støtter barnets siddeposition, og man selv får bundet sin baby, så den ikke sidder og tynger på de forkerte måder på ens krop. For det andet er det også en sund og naturlig motion at bære rundt på sit barn, og på samme tid er det en utrolig hyggelig og nærværende måde at være sammen med sit barn på. Barnet kan være helt tryg, fordi dets forælder er så tæt på, og man kan mærke den fysiske kropskontakt. Derudover kan det være utrolig lettende for forælderen at have begge arme fri til at ordne andre sager, hvis babyen sover i fastviklen, og man ikke behøver at skubbe rundt på hverken en tung barnevogn eller at bære en babylift med sig – eller sågar at sidde helt stille, fordi ens baby sover oven på én derhjemme.

Der er rigtig mange forskellige muligheder med fastvikler

Som tidligere nævnt er der altså mange forskellige valg og beslutninger, som man skal træffe som vordende forælder, og derfor er det også vigtigt, at man tager sig god tid til at kigge omkring efter de helt rigtige løsninger, og efter hvad andre forældre har haft stor glæde af.Her er fastvikler steget højt til tops i popularitet, fordi de netop både giver mulighed for en nær og hyggelig kontakt med ens barn, samtidig med at det er en smart og nem løsning, der giver en langt større frihed, fordi man simpelthen ikke behøver nogle store objekter – man skal blot have en fastvikl og kan bære barnet direkte.På grund af den store popularitet er der også rigtig mange forskellige typer af fastvikler at få fat på – både i forhold til farver og designs og til størrelser – således at man kan finde fastvikler, der passer til ens smag.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *