4 ting du ikke må glemme når dit barn starter til fodbold

Årsagen til at de fleste forældre ønsker at deres børn spiller fodbold er så de kan lære socialiserings færdigheder. Forældrene ønsker at børnene skal lære hvordan man samarbejder i en gruppe, og dermed opnår gruppemål, som eksempelvis at vinde en fodboldkamp, som et hold. Forældrene ønsker at børnene lærer om sportsmandskab og hvordan man håndtere succes og fiasko. Det er helt sikkert vigtigt for vores børn at lære at arbejde sammen i en gruppe og stræbe efter at nå gruppemål. 

Børn spiller fodbold fordi de forventer at have det sjovt, lære færdigheder, udvikle sig fysisk og fordi de nyder konkurrence.  Det at spille fodbold er slet ikke en dårlig ting, at have sit barn til at være interesseret i.

Der er dog et par ting du bør huske at købe, når dit barn nu starter til fodbold. Dit barn har brug for meget mere end blot et par fodboldstøvler, for at være forberedt på en fodboldtræning eller kamp.

Udstyr

Første produkt på listen er vandflasken. Når dit barn spiller fodbold og dyrker sport, er det meget vigtigt at de altid har adgang til væske. Under sport udskiller kroppen en masse væske via sved. Det er derfor vigtigt at barnet får indtaget væske, for at opretholde kroppens væskebalance. Vandflasken bør være stor nok til at forsyne barnet med rigeligt vand under en hel træning eller fodboldkamp. Se eksempelvis Sistema drikkedunke der har plads til næsten 1 liter, den passer perfekt til fodbold aktiviteterne og kan indeholde rigeligt med vand til en hel træning.

Den anden ting du skal huske er sportstasken. En god sportstaske til fodbold, er en taske der kan indeholde alt af barnets fodboldudstyr. En sportstaske er uundværlig når det kommer til træningsrutinen. Fodboldtræningen kan hurtigt gå hen og blive en byrde, når udstyret skal transporteres frem og tilbage fra træning, og den gamle sportstaske er ved at være godt slidt og ikke holder til særlig meget mere. De fleste fodboldtasker er designet, så de belaster barnets ryg og skuldre mindst muligt. Tasken skal have plads til alt fra drikkedunk til fodboldstøvler og beskyttelse.

Beskyttelse

Tredje ting på listen er beskyttelse til dit barn, i form af skinnebensbeskyttere. Når det kommer til sikkerhed på fodboldbanen, så er det meget vigtigt, at der ikke gås på kompromis med udstyret. Skinnebensbeskytterene er et obligatorisk udstyr for alle fodboldspiller. De er til for at beskytte skinnebenet, så barnet ikke kommer til skade.

Det kan uheldig ske det at dit barn bliver tacklet og i værste tilfælde kommer til skade. Her kan skinnebensbeskytterene være en forhindring, der sikrer at dit barn hele tiden er beskyttet og klar til kamp.

Sidste ting på listen er fodboldstrømper. Et par smarte fodboldstrømper er nærmest uundværlige for enhver der går til fodbold. Strømperne skal kunne yde støtte til benene og holde skinnebensbeskytterne på plads. Samtidig skal de også være komfortable, så dit barn nærmest ikke mærker at de har dem på.

Så gør dit barn klar til kamp, med det rette fodboldudstyr.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *