3 Gode Tips Til Afslapning og Restitution

Uanset om du træner lidt eller meget er det rigtig vigtigt at du får restitueret kroppen ordentligt. Uden det risikerer du at brænde ud, og du får ikke det optimale ud af din træning. Derfor får du her 3 gode forslag til afslapning og restitution:

1 – Få nok søvn

Det første forslag, som der er mange der overser (faktisk næsten hver tredje), er at få søvn nok. Vi ved det jo godt inderst inde, det her med at søvn er vigtigt, men i den travle hverdag som vi alle sammen har glemmer vi ofte vigtigheden af det. Men uden søvn duer kroppen ikke, og derfor skal du altså virkelig sørge for at få dine 8 timers søvn hver nat.For at gøre det lidt nemmere kan du jo sørge for at gå tidligere i seng, eller måske lade være med at bruge skærme en time før sengetid – det gør det meget lettere at falde i søvn.

2 – Slap helt af i kroppen

Ud over at få søvn nok er det vigtigt at du også en gang i mellem slapper helt af i kroppen. Her kan meditation være en god hjælp hvis man er til den slags. En god og simpel måde at komme i gang på med det er ved at bruge app’en Headspace.En anden god måde at slappe helt af i kroppen er ved at tage lange varme bade. Det kan være svært at finde tid til om morgenen, men hvis du sætter en halv time af om ugen til et enkelt godt varmt bad kan det gøre underværker for din restitution. Har du tid og råd til det kan du også med fordel kigge på massage til at få kroppen helt ned i gear og løsnet op for alt det dårligt.

3 – Lav noget sjovt

Uden sjov bliver dagen hurtig lang og kedelig, og det kan føre til at man går rundt og bliver anspændt. Her kan det være en god ide at lave noget sjovt da man ganske naturligt slapper mere af i kroppen når man laver noget sjovt, og det gør afslapningen i musklerne bedre. Hvis du f.eks. går ind på siden her kan du se en oversigt over steder hvor du kan spille roulette og spillemaskiner gratis, og for mange er det rigtig sjovt tidsfordriv, så det kan du overveje at give dig i kast med. Det var 3 gode Tips Til Afslapning og Restitution – har du selv nogle gode tips? Så skriv dem i kommentarerne her nedenfor.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *